NU TE ZIEN

GEWEEST


SYLVIA FRANKENA 

SYLVIA FRANKENA

Flower Love

 

“Als kind kwam ik over de vloer bij mijn oom die kunstenaar is in Leeuwarden. (Jackie Langhout) Hier rook ik de olieverf en het spel met kleur en vorm. Ik tekende ook graag en begon zo getrouw mogelijk na te tekenen. Toen ik mijn eigen ontwikkeling ontdekte bleek dit de motivatie voor de rest van mijn leven. Grote meesters hebben mij geïnspireerd, diverse stijlen en formaten. Afgelopen jaar heb ik de stilte opgezocht en het schilderen plein air ontdekt. Waar de liefde voor natuur, tuin en schilderen samen komen.”

 

ROGIER OVERSTEEGEN

ROGIER OVERSTEEGEN

 

 

Een kern thema in het werk van Rogier Oversteegen is ‘gelaagdheid’: meerdere voorstellingen ontmoeten elkaar op het doek en gaan een dialoog aan. Oversteegen: "Ik zie dit als poëzie in beelden waarbij de beelden heel associatief gebruikt worden en dus geen eenduidige betekenis hebben. Ik laat veel over aan de invulling/fantasie van de kijker."

 

 

 

 


HERBERT KOEKKOEK

HERBERT KOEKKOEK

Stil de Tijd

 

‘Tijdverdrijfmachines’ willen de spanning tussen de exacte kloktijd en onze eigen tijdsbeleving verbeelden. De laatste 150 jaar is onze afhankelijkheid van de kloktijd steeds groter en dwingender geworden. Daarmee zijn we onze eigen, persoonlijke tijd steeds meer uit het oog verloren.'